Kesäleiri

LÄMPIMÄSTI JA AURINKOISESTI TERVETULOA

LAKEUDEN NOUTAJAKOIRAYHDISTYKSEN KESÄLEIRILLE 2019!

Kesäleirille kokoonnutaan 28.-30.6.2019 Lappajärven Vieresniemelle. Leirimaksu on 30€ /päivä, jos osallistuu koiran kanssa koulutuksiin. Ilman koiraa leirimaksu on 15€ /päivä. Leiri on yhdistyksen jäsenille.

Leirimaksu sisältää päivässä aamiaisen, yhden lämpimän aterian, koulutukset ja majoituksen. Vuodepaikkoja on rajoitetusti.

Leirillä järjestetään koulutuksia eri lajeissa ja kouluttajina toimivat Lakeuden noutajien oma paras A-ryhmä, eli kaikki leirille osallistuvat harrastajat, myös sinä itse!

Jotakin spesiaalia luvassa...

Perjantai-iltana järjestetään juhlalliset leirin avajaiset.

Lauantaina leirin huipennuksena järjestetään Kesäyön Match Show, johon toivotaan runsasta osanottoa. Pue itsesi ja koirasi komeasti ja käy leikkimieliseen naamiaiskisaa mukaan! Kisa tulee olemaan kova ja kaikki keinot ovat sallittuja sen voittamiseksi. Luokkina pentuluokka, avoinluokka ja senioriluokka. Luokka määräytyy vapaavalintaisesti.

Myös kaikki muu yhteinen iltaohjelma on tervetullutta ja siitä voi halutessaan ilmoittaa etukäteen leiripäällikölle Minnalle osoitteeseen minna.niemi83@gmail.com

Yhdessä tehdään - priimaa tuppaa tulemahan!

Tehdään leiristä yhdessä ikimuistoinen ja hauska tapahtuma! Ilmoittautuessasi kerro, minä päivinä leireilet, mihin koulutuksiin toivot pääseväsi ja mitä leirityötä (mm. koulutukset tai keittiö) mieluiten teet.

Myös päiväkävijät toivotetaan tervetulleiksi, samoin ilmoittautumisohjein! Etusija koulutuksiin on leirillä yöpyvillä.

Yhdessä tehdään ja yhdessä nautitaan lopputuloksesta aidossa pohjalaisessa noutajayhdistyshengessä!

Tiedustelut leiripäällikölle Minnalle osoitteeseen minna.niemi83@gmail.com

Ilmoittautuminen 18.6. mennessä

*
*
*

Koulutustoiveet (merkitse koiran ikä ja lyhyesti asiat, jotka se osaa lajissa, onko aloittelija/ensikertalainen, mikä paras tulos kys.lajissa yms)

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.