Liity jäseneksi


Jäsenyys

Lakeuden Noutajakoirayhdistyksen toimintaan voi tulla mukaan, vaikka ei omistaisikaan koiraa tai omistaisi muun kuin noutajarotuisen koiran. Jäsenyys on myös edellytyksenä koulutuksiin osallistumiselle. Yhdistyksen kautta voi liittyä jäseneksi myös Suomen Noutajakoirajärjestöön, jolloin saa kotiinsa neljästi vuodessa ilmestyvän Nuusku-lehden. SNJ:n löydät myös Internetistä osoitteesta http://www.snj.fi.

Liittyminen

Lähetä jäsenhakemuksesi oheisella lomakkeella (tiedot välittyvät jäsensihteerille salaamattomana sähköpostitse). Jäsenhakemukset käydään läpi muutaman viikon sisällä lähettämisestä. 

Jäsenyytesi on voimassa, kun sääntöjen mukaisesti johtokunta on asian käsitellyt. Jäseneksi hyväksymisestä saat sähköpostilla tiedon.

Samaan aikaan voit liittyä yhdistyksen sähköpostilistalle, jonka avulla välitetään tietoa tulevista tapahtumista ja muista noutajaporukkaa kiinnostavista asioista. Jos haluat mukaan listalle muuten, ilmoita sähköpostiosoitteesi jäsensihteerille.

Jäsenmaksut

Vuosijäsenyys on 29 euroa, joka sisältää SNJ:n jäsenmaksun. 
Mikäli liityt pelkästään Lakeuden Noutajakoirayhdistykseen, on jäsenmaksu on 12 euroa. Liittymismaksu on 5 euroa. Perhejäsenen maksu on 5 euroa, tällöin ilmoitettava lisätiedoissa perheen henkilön nimi, joka on jo jäsen. 
Kasvattajat voivat liittää pennun ostajat pentuejäseniksi SNJ:n kautta.